MTFCI Forum - Anyone having problems viewing photos?

Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration
Model T Ford Forum: Forum 2014: MTFCI Forum - Anyone having problems viewing photos?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Jay - In Northern California on Wednesday, April 16, 2014 - 12:12 pm:

Photos for all threads on the MTFCI Forum do not show up, only their file name shows if that. Is it on my end or are others having the same problem??


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Kirk Peterson on Wednesday, April 16, 2014 - 12:19 pm:

I can see your picture of a period Magneto Meter.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Mark Gregush Portland Oregon on Wednesday, April 16, 2014 - 12:44 pm:

Jay;
I checked and don't see any photos. I logged out and back in, same, no photos. Could be just a temporary glitch with the change over to new server. Hope not, it would be a shame to loose all the photos you have posted and need to start over.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Steve Jelf, Parkerfield KS on Wednesday, April 16, 2014 - 12:56 pm:

I was finding no photos, but now I get a "Service unavailable" notice. Somebody's working on the website.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Kirk Peterson on Wednesday, April 16, 2014 - 12:58 pm:

I Was pulling up a previously saved page.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Paul Vitko on Wednesday, April 16, 2014 - 01:16 pm:

Test Phototest photo


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Paul Vitko on Wednesday, April 16, 2014 - 01:17 pm:

Windows 8 works here


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By John Aldrich Orting Wa on Wednesday, April 16, 2014 - 03:02 pm:

No photo issues here.


Posting is currently disabled in this topic. Contact your discussion moderator for more information.
Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration