Pinstripes on a 1912 Ford-Photo

Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration
Model T Ford Forum: Forum 2014: Pinstripes on a 1912 Ford-Photo
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Herb Iffrig on Wednesday, May 07, 2014 - 02:39 pm:


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By John Aldrich Orting Wa on Wednesday, May 07, 2014 - 08:36 pm:

Nice. I always enjoy your pictures Herb.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By David Chantrell - Adelaide, Australia on Thursday, May 08, 2014 - 07:33 am:

I love the photo too. Boy we have it easy today.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Royce in Georgetown TX on Thursday, May 08, 2014 - 07:42 am:

Great picture of a late '12 slab side touring. Notice the black and brass E&J lamps.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By G.R.Cheshire on Thursday, May 08, 2014 - 09:32 am:

it looks like the speedometer cable is disconnected, is that to keep the sand and mud form causing excessive wear?


Posting is currently disabled in this topic. Contact your discussion moderator for more information.
Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration