Old photo 100000 mile T?

Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration
Model T Ford Forum: Forum 2015: Old photo 100000 mile T?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Chris Olsen 40 miles west of chicago on Sunday, March 22, 2015 - 12:00 pm:

Caption reads "This is the way Lizzie and I look after traveling 100000 miles
[img]http://i.imgur.com/4CPz8Wz.jpg[/img]


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Chris Olsen 40 miles west of chicago on Sunday, March 22, 2015 - 12:03 pm:

Try that again


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Chris Olsen 40 miles west of chicago on Sunday, March 22, 2015 - 12:03 pm:

Link in first try goes to a high resolution image.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Jay - In Northern California on Sunday, March 22, 2015 - 01:14 pm:


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Chris Olsen 40 miles west of chicago on Sunday, March 22, 2015 - 01:38 pm:

Thanks. Jay!


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Val Soupios on Sunday, March 22, 2015 - 02:11 pm:

That T sure looks way too good to have traveled 100,000 miles on the roads they had back then.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Henry Petrino in Modesto, CA on Sunday, March 22, 2015 - 02:38 pm:

Yeah, I agree Val. To be in such good shape after 100,000 miles it must have all been freeway driving. :-)


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Chris Olsen 40 miles west of chicago on Sunday, March 22, 2015 - 04:26 pm:

The clothes are a newer style than the car, perhaps it is total miles since he bought it? I base this on the Fedora becoming popular in the mid 20s


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By kep on Sunday, March 22, 2015 - 06:20 pm:

Front fender is not really connected to the running board?


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Larry Smith on Monday, March 23, 2015 - 10:48 am:

Nice top boot detail.


Posting is currently disabled in this topic. Contact your discussion moderator for more information.
Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration