Old Photo - A Day On The Farm

Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration
Model T Ford Forum: Forum 2015: Old Photo - A Day On The Farm
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Jay - In Northern California on Wednesday, August 12, 2015 - 12:15 am:


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Mark Gregush Portland Oregon on Wednesday, August 12, 2015 - 12:28 am:

He's Steve's uncle. He's been working on the issue with it missing and not running for a while and now is perplexed so is the dog. He decided to give it to Steve to see if he could fix it. Now Steve has the problem. See Steve"s post! ") LOL


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Erik Johnson on Wednesday, August 12, 2015 - 12:34 am:

Same car, different photo discussed here:

http://www.mtfca.com/discus/messages/506218/560681.html?1438943809


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Hap Tucker in Sumter SC on Wednesday, August 12, 2015 - 06:00 am:

Jay -- thank you for posting it.

Erik -- thank you for linking to the previous posting of the same car/different photo. There were additional details there that allowed the forum to date the car around mid 1919 (assuming all parts were original to the car).

Respectfully submitted,

Hap l9l5 cut off


Posting is currently disabled in this topic. Contact your discussion moderator for more information.
Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration