Int web site

Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration
Model T Ford Forum: Forum 2016: Int web site
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Jim Eubanks, Powell, TN on Thursday, February 25, 2016 - 06:39 am:

Has the MTFCI site gone down, unable to get in last night or today.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Doug Money - Braidwood, IL on Thursday, February 25, 2016 - 07:07 am:

Just checked it. It is up.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Jay - In Northern California on Thursday, February 25, 2016 - 10:50 am:

All the old links I tried failed even after deleting my browser history file. The link off of this site to the MTFCI also failed. I did manage to get in using this search term in my browser:

mtfci forum 2015


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By John Aldrich Orting Wa on Thursday, February 25, 2016 - 11:09 am:

Their main page (splash page) is missing but the FORUM is there.

http://www.modelt.org/mtfcivb/forum.php


Add a Message


This is a private posting area. Only registered users and moderators may post messages here.
Username:  
Password:

Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration