FJ - Anyone else having a problem signing in to HCCA forum ?

Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration
Model T Ford Forum: Forum 2017: FJ - Anyone else having a problem signing in to HCCA forum ?
Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Freighter Jim on Saturday, April 29, 2017 - 12:47 pm:

I can't access the HCCA forum after I log in ...

Anyone else having this problem ?


Freighter Jim


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Mark Strange - Hillsboro, MO on Saturday, April 29, 2017 - 12:59 pm:

I'm seeing the same thing, after I log in I get an error message saying "that page isn't here".

I don't usually log in to read that forum, so I don't know how long the problem has existed. I noticed that the most recent post was dated 4/10/17.

pic


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Will Copeland - West Melbourne Florida on Saturday, April 29, 2017 - 01:32 pm:

I don't know if there is any connection but I cant get into my Yahoo account either. Everything else works just fine.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By Mark Gregush Portland Oregon on Saturday, April 29, 2017 - 01:43 pm:

I just opened the home page. They show a site update of April 28 (yesterday). You may need to clear your cookies etc.


Top of pagePrevious messageNext messageBottom of page Link to this message  By charley shaver- liberal,mo. on Saturday, April 29, 2017 - 01:57 pm:

works fine now. charley


Add a Message


This is a private posting area. Only registered users and moderators may post messages here.
Username:  
Password:

Topics Last Day Last Week Tree View    Getting Started Formatting Troubleshooting Program Credits    New Messages Keyword Search Contact Moderators Edit Profile Administration