Left out in the cold

Discuss all things Model T related.
Forum rules
If you need help logging in, or have question about how something works, use the Support forum located here Support Forum
Complete set of Forum Rules Forum Rules

Topic author
mtntee20
Posts: 111
Joined: Sun Jan 06, 2019 2:51 pm
First Name: Terry & Sharon
Last Name: Miller
Location: Westminster, CO
MTFCA Number: 32583
Board Member Since: 2017

Left out in the cold

Post by mtntee20 » Tue Apr 02, 2019 8:53 pm

It is unfortunate some of us have been kicked to the curb and left behind. There are several of us still NOT able to access this forum. I keep getting a Trojan virus block message and unsecured website. I'm not the only one.

Can not access at home or work. Not getting any love.

HELP!!!!

Sending this from my wife's phone. My big fingers can't do this any longer.

User avatar

twrenn
Posts: 288
Joined: Sun Jan 06, 2019 10:53 am
First Name: Tim
Last Name: Wrenn
Location: Ohio
MTFCA Number: 30701
MTFCI Number: 24033

Re: Left out in the cold

Post by twrenn » Wed Apr 03, 2019 10:46 am

Send a note directly to the web master. He'll get it fixed Im sure.

User avatar

Mark Gregush
Posts: 1153
Joined: Sat Jan 05, 2019 1:57 pm
First Name: Mark
Last Name: Gregush
Location: Portland Or
Board Member Since: 1999

Re: Left out in the cold

Post by Mark Gregush » Wed Apr 03, 2019 11:39 am

I wonder if this might be an issue with the anti-vises that you are running? I have Norton, it shows untested but no issues getting on. Which search engine are you using? What version of windows? You may need to go into your firewall and allow this site. (just a suggestion as I would be hard pressed to fix myself) Some of these issues may be at your end.
I just did a quick test by going into Microsoft Internet Explorer, Norton showed it safe. Did not log in, just wanted to see if I could access it, which I did. I use Firefox as my search engine.
I know the voices aren't real but damn they have some good ideas! :roll:

1921 Huckster
1925 Cut down pickup

User avatar

BE_ZERO_BE
Posts: 108
Joined: Sun Jan 06, 2019 12:27 pm
First Name: BOB
Last Name: CASCISA
Location: POULSBO, WA
MTFCA Number: 16897
MTFCI Number: 16628

Re: Left out in the cold

Post by BE_ZERO_BE » Wed Apr 03, 2019 3:10 pm

I too am running Norton Antivirus with no problems accessing the forum from my PC.
Respectfully Submitted,
Be_Zero_Be

For every Absolute Model T Fact there are at least three exceptions
You never used to be older :shock:

User avatar

Oldav8tor
Posts: 366
Joined: Sun Jan 06, 2019 11:39 am
First Name: Tim
Last Name: Juhl
Location: Thumb of Michigan
MTFCA Number: 50297
MTFCI Number: 24810

Re: Left out in the cold

Post by Oldav8tor » Wed Apr 03, 2019 3:42 pm

No problems with my Mac except when the site is down from a denial of service attack.
1917 Touring
1952 Willys M38a1 Jeep

User avatar

Duey_C
Posts: 513
Joined: Sun Jan 06, 2019 12:28 pm
First Name: Duane
Last Name: Cooley
Location: central MN
MTFCA Number: 32488
Board Member Since: 2015

Re: Left out in the cold

Post by Duey_C » Fri Apr 05, 2019 12:22 am

I hope you folks get this sorted.
I use a Linux OS operated Mozilla browser and it works great per usual.
Ya, if a little box opens up asking if you think this is an OK site, allow the exception.
I cannot guarantee this nowadays.
Changing your passwords may help also if there's an intrusion that way.
Since I lost my mind mind, I feel more liberated

User avatar

Rob Patterson
Posts: 58
Joined: Sun Jan 06, 2019 7:08 pm
First Name: Robert
Last Name: Patterson
Location: South Coast, NSW, Australia
Board Member Since: 2003

Re: Left out in the cold

Post by Rob Patterson » Fri Apr 05, 2019 12:35 am

My Malwarebytes Premium blocks the site too, saying its transmitting a Trojan.
The only way I can access it is if I make an exclusion to the block ....which I've done obviously.
I use Firefox Browser and Windows 10. Sometimes a VPN, sometimes not.
Cheers,
Rob
"When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it." HENRY FORD


Adam
Posts: 393
Joined: Sun Jan 06, 2019 11:57 am
First Name: Adam
Last Name: Doleshal
Location: Wisconsin
MTFCA Number: 23809
MTFCI Number: 1
Board Member Since: 2000

Re: Left out in the cold

Post by Adam » Fri Apr 05, 2019 11:01 am

Works fine on an iPhone.

User avatar

Steve Jelf
Posts: 1570
Joined: Fri Jan 04, 2019 9:37 pm
First Name: Steve
Last Name: Jelf
Location: Parkerfield, Kansas
MTFCA Number: 16175
MTFCI Number: 14758
Board Member Since: 2007
Contact:

Re: Left out in the cold

Post by Steve Jelf » Fri Apr 05, 2019 11:28 am

Still no problem on my iMac desktop, both Firefox and Safari.
The inevitable often happens.
1915 Runabout
1923 Touring

User avatar

adave
Posts: 108
Joined: Fri Jan 04, 2019 10:21 am
First Name: David
Last Name: Dufault
Location: Concord New Hampshire
MTFCA Number: 303
MTFCA Life Member: YES

Re: Left out in the cold

Post by adave » Fri Apr 05, 2019 12:05 pm

In the "what worked for me dept." , I offer:

Awhile back I was also being blocked from accessing the site - maybe due to my Norton protection.
I had the MTFCA site "bookmarked", so I was always clicking on that and it USED to open up for me...then, as I said, awhile back, it would not open.

What worked for me MAY or MAY NOT work for you...

I "erased" my history...cookies, cache all that stuff (with the Google history clearing function).

I then DELETED my MTFCA bookmark....(OK - I'm forgetful - maybe I deleted the bookmark first, then erased the history).

I then entered MTFCA into the Google window, accessed the site with no problem, went to the Forum, and bookmarked that ....

All has been well so far - and working OK for me.

(Sincerely hope the foregoing was not the kiss of death...sometimes when I say that all is well, I get zapped!)
Attachments
180px-Crossed_fingers_P1442.jpg
180px-Crossed_fingers_P1442.jpg (5.03 KiB) Viewed 921 times

User avatar

jsaylor
Posts: 49
Joined: Sun Jan 06, 2019 5:25 pm
First Name: John
Last Name: Saylor
Location: Citrus Heights, Ca
MTFCA Number: 1695
MTFCI Number: 23870
Board Member Since: 1999

Re: Left out in the cold

Post by jsaylor » Fri Apr 05, 2019 12:07 pm

Never had a problem with this new forum. Using Windows 10 and Kaspersky Virus protection. Works fine on my iPhone.

User avatar

NHUSA
Posts: 98
Joined: Sun Jan 06, 2019 2:21 pm
First Name: Fred
Last Name: Dimock
Location: Newfields NH

Re: Left out in the cold

Post by NHUSA » Fri Apr 05, 2019 12:27 pm

It works great on my iPad, home computer, work computer with robust virus protection, Samsung phone with Chrome, and smoke signals.
Ok the smoke signals are very slow and the pictures are blurry when the wind is blowing .
NH - Where I live - not the carburetor ! :lol:

Post Reply Previous topicNext topic